Opnå øget komfort via innovative VVS-løsninger

Uanset om du til dagligt er indehaver af din egen virksomhed, eller om du blot er en privatperson der ønsker at forbedre dit hjem, så er der masser af øget komfort at hente, ved at benytte sig af innovative VVS-løsninger. Udviklingen inden for VVS-løsninger går lynhurtigt, og meget af det fører til forbedret komfort, samt ikke mindst lavere forbrug. Det er alt sammen godt. Ikke blot for os mennesker, men bestemt også for miljøet eftersom det er bæredygtigt og godt for klimaet. Læs med her og bliv klogere på hvordan du kan drage nytte af den øgede komfort, ved at købe smarte nye VVS-løsninger.

Køb dine VVS-løsninger online og spar penge

Står du over for at renovere dit badeværelse? Eller driver du til dagligt en virksomhed, og har I behov for at styrke komforten på jeres badeværelser, samtidig med at I sænker jeres ressourceforbrug? Så køb VVS-løsningerne online. Dermed opnår I et bedre overblik over hvor varerne kan købes billigst. En af de bedste webshops at benytte sig af, er helt klart internetbutikken rorfokus.dk, som sælger alt inden for VVS, varme- og klimaløsninger samt badeværelsesmøbler.

Står I f.eks. og skal have installeret nye spejle på samtlige jeres badeværelser i virksomheden? Så er det her I bør lede. Det samme gør sig gældende hvis I er på udkig efter nye vandhaner, håndvaske eller toiletter.

Innovation i VVS-branchen fører til et lavere ressourceforbrug

Hos Rörfokus kan du samtidig købe varmepumper. Her har vi et godt eksempel på innovation inden for VVS-branchen, som har ført til muligheden for at sænke ressourceforbruget. Varmepumper er nemlig yderst effektive, og deres såkaldte COP-værdi, eller virkningsgrad, er et udtryk for hvor mange gange mere varme de producerer, i forhold til den mængde el de tilføres. De nyeste på markedet har COP-værdier på helt op til 5-6, så der er omfattende mængder af CO2 at spare klimaet for her, i forhold til at benytte gamle og forældede opvarmningssystemer.

Måske var det værd at benytte lejligheden til at få indkøbt en varmepumpe, nu du også skal have renoveret badeværelset? Det er i hvert fald nærlæggende at benytte sig af denne innovative løsning.

Innovationen forventes at fortsætte

Der er ingen tvivl om, at innovation er flere ting, og de forskellige VVS-relaterede virksomheder på markedet forsker i nye løsninger, og konkurrerer i høj grad mod hinanden på innovation. Kun de mest innovative VVS-produkter klarer sig på markedet, og noget af det positive innovationen fører med sig, er øget komfort for slutbrugerne. Man oplever det blandt andet når man køber nye armaturer, håndvaske og lignende. I dag kan disse købes med indbyggede højteknologiske løsninger, som gør det muligt at betjene dem uden at røre ved dem. Det højner ikke blot komforten, men bestemt også hygiejnen, da man dermed slipper for at røre ved potentielt bakterielt inficerede overflader.

kheera