Gør det, du drømmer om

Innovation handler om at gøre det, vi går og drømmer om. Det handler om at tænke i nye baner, men også om at handle på det, vi føler for, men som vi måske ikke tror kan lade sig gøre. Rom blev ikke bygget på én dag – det ved de fleste – men alligevel har vi som menneske ofte en forventning til, at det hele skal ske her og nu. Og hvorfor egentlig? Er det fordi, vi ikke har tålmodigheden til at vente på, at tingene skal folde sig ud og for alvor skal ske, eller er det fordi, vi ikke ønsker at satse, fordi vi er bange for, at det, vi inderst inde ønsker, ikke bliver til noget? Måske er det sådan, og måske er det ikke sådan. Hvordan er det mon egentlig for dig, og hvordan har du det, hvis ikke du gør det, som du går og drømmer om? Det vil under alle omstændigheder nok efterlade dig i en situation, der ikke er rar for hverken dig eller hele verden, så spring endelig ud i det, du vil, for det kan ikke gå værre end galt. Nogle ting i livet skal mislykkes af den simpel grund, at vi må rejse os på ny og samle kræfter til at gøre det igen. Det, der skal til, altså.

De fleste mennesker ved også, at det koster penge at starte sin egen virksomhed op, og hvis det er det, man går og drømmer om, vil det kunne holde en tilbage. Der er dog heldigvis noget at gøre ved det, for man kan vælge at låne penge til formålet. Hvis man kigger forbi Qred, så er der gode muligheder for et godt lån, og det vil betyde, at man ikke skal holde sig selv tilbage, og at man kan springe ud i alle de uendelige drømme man har. Bliver det så meget bedre?

Når nu du ved, at der ikke er noget, der behøver holde dig tilbage, hvad drømmer du så om, og er du klar til at begynde at handle på det? Hvorfor og hvorfor ikke, og hvad er det værste egentlig, der kan ske? Måske er tiden kommet til at gøre det, man som menneske altid har længtes efter, og hvis man ikke gør det nu, hvornår i hele alverden skal man så gøre det? Det er jo nok det, der er spørgsmålet, og desværre har vi ofte tendens til at udskyde tingene. Særligt de ting, der kunne komme til at betyde noget for os, og det kan jo være rigtig ærgerligt. Uanset hvem du er, og uanset hvor du er, så sørg for at gøre det, der skal til, for at du bliver meget lykkelig.

kheera