Innovation på den mobile arbejdsplads

Er du uddannet elektriker, tømrer, VVS’er eller har du et andet håndværksmæssigt job, så er du vant til at køre rundt med dit værktøj i en varevogn fra kunde til kunde. Hvad enten du er selvstændig eller ansat i et firma, så er det vigtigt, at der er styr på dine arbejdsredskaber og at du kan finde de rigtige værktøjer, når du skal løse opgaver for forskellige kunder. Tid er penge, så der er ingen grund til at spilde tid på ikke at kunne finde det værktøj, man skal bruge.

Indret bilen med smarte modulære reolsystemer

Heldigvis findes der en række innovative løsninger, når det gælder bilindretning af varevogne, så du altid har styr på dine ting. Hos det innovative firma Work System tænker man i smarte løsninger, som gør det nemmere at have en mobil arbejdsplads. Her kan man fx indrette sin varevogn med forskellige modulære reolsystemer med skuffer og hylder til arbejdsredskaber. Med en innovativ bilindretning bliver arbejdsdagen meget mere effektiv og nemmere.

Innovativt og komfortabelt arbejdskontor på farten

Et godt førermiljø er også vigtigt, når man kører rundt i en varevogn eller servicevogn. Man har brug for sin mobil til at kommunikere med kunder og chefen (med mindre man er sin egen chef). Man må ikke holde sin mobiltelefon i hånden, når man kører bil, men så kan man få en smart mobilholder, ligesom man også kan få et gulvmonteret stativ til sin bærbare computer, så ikke den ligger og rutsjer rundt i bilen.

Tilbringer man meget tid i sin varebil hver dag, fordi man kører langt fra kunde til kunde, så er det også rart med komfortable bilsæder, og derfor kan man også få sædebetræk i moderne design, som er slidstærkt og kan tåle, at du stiger ind og ud af varebilen mange gange om dagen.

Større håndværkerfradrag kan give flere arbejdsopgaver

Hidtil har man kunnet få et årligt håndværkerfradrag på omkring 12.000 kroner, men på grund af coronakrisen ønsker regeringen at hæve håndværkerfradraget til 25.000 kroner, og det lyder jo som en fantastisk måde at sætte skub i dansk økonomi igen og øge efterspørgslen. Dermed kan håndværkerfirmaerne få flere opgaver i ordrebogen, og derfor er det endnu vigtigere, at de står klar til at løse opgaver hos kunderne. Har du optimeret din varevogn med de nyeste innovative løsninger, så har du den perfekte mobile arbejdsplads, hvordan du både kan holde styr på dine aftaler, kommunikere med kunderne og have alt dit værktøj liggende på sin rette plads.

Fokus på energirenovering

I disse år er der meget fokus på energirenovering af boligen, og mange hyrer derfor håndværkere til at hjælpe sig med at gøre boligen mere energivenlig. Det er muligt at søge om tilskud til energirenovering, hvis man fx gerne vil have udskiftet en varmepumpe. Dermed sparer boligejerne på elregningen, og det er også mere miljøvenligt. Inden for energirenovering bliver der løbende opfundet nye innovative løsninger, så vi effektivt kan reducere vores energiforbrug til gavn for kloden og vores pengepung. Her spiller håndværkerne en vigtig rolle i at hjælpe med denne energirenovering.

kheera